tiistai 31. elokuuta 2021

Loppukesän lukemat - Kuukausikatsaus 08/21

Kesä alkaa olla ohi ja lomatkin on jo reilusti takanapäin. Arvopaperi- ja käteissalkun arvo käväisi kuun alkupuolella puolen miljoonan paremmalla puolella, mutta kuun lopussa ollaan vähän viivan alapuolella. Nyt mennään lukemassa 498.554 euroa, mikä tarkoittaa 7405 euron eli 1.51 %:n kasvua heinäkuun loppuun verrattuna.

 
Elokuussa tuli syydettyä rahaa uusiin ostoihin eniten pitkiin aikoihin. En tiedä, oliko tuo ajoituksen suhteen ihan viisasta, kun indeksit laukkaa ennätyslukemissa, mutta tehty mikä tehty. En jaksa ihan täsmällisiä lukuja kaivella valuuttakurssien takia, mutta rahaa paloi yli 6k€ seuraaviin yhtiöihin: Verizon Communications, Cibus Nordic Real Estate, Arbor Realty Trust, Telia, Resurs Holding ja Fortum. Cibus dippasi reilusti kuun puolivälissä, joten päätin siinä kohtaa lisätä sitä vähän. Myös Kesko putosi mystisesti vähän myöhemmin, mutta siihen en halua koskea näin korkeilla hinnoilla.

Elokuu on osinkojen suhteen vähän turha kuukausi, mutta euroja kilisi tilille noin 150 kappaletta. 

Kesäloma oli tänä vuonna kaikkea muuta kuin kehuttava. Kuumuuden takia nukkuminen oli huonoa (oli tosin jo ennen lomaa samasta syystä), ja sitten kun kelien puolesta tuli vähän viileämpää, iski mystinen flunssa, jonka takia kaikki suunnitelmat ja projektit meni puihin. Lääkärissäkin jouduin käymään ja sain sairauslomaa, mutta se ajoittui tällä kertaa työnantajan kannalta edullisesti lomani ajalle.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti