perjantai 31. heinäkuuta 2020

Kesäraportti - 07/2020

Suoraan asiaan. Tilastoitava omaisuus kasvoi tässä kuussa 10.530 €:lla lomarahojen ja osakekurssien yleisen nousun takia. Palautuminen koronapudotuksesta on ollut ripeää, mutta vielä ollaan reilusti (n. 15 k€) koronaa edeltäneestä ATH-arvosta.






Osakeostoihin meni heinäkuussa noin 1500 €. Osinkoja ei heinäkuussa maksanut mikään salkkuni yhtiöistä.Osinkoja on tänä vuonna kertynyt 5.200 €. Loppuvuoden tilanne on niin hämärä, että en ole edes yrittänyt arvioida koko vuoden kertymää.

Kesäloma on päässyt kunnolla vauhtiin, ja toiminta on ollut aika aktiivista. Matkailua tai perinteisiä loma-aktiviteetteja ei ole tullut harjoitettua kovin paljoa, mutta aika on kulunut mukavasti metsänhoitotöissä ja nyt viime päivinä marjoja keräten. Varsinainen palkkatyö oli koko alkuvuoden aika kuluttavaa, joten sen vastapainoksi lomapuuhat ovat olleet erittäin mukavia ja palkitsevia. Loman aikana juuri tuon yllä mainitun kuluttavuuden sekä hektisyyden ja tulospaineiden takia mieleen on hiipinyt ajatus, että voisiko alkaa tehdä jotain muuta enemmän omista lähtökohdista aluksi vaikka erittäin pienimuotoisesti.