tiistai 28. elokuuta 2018

Kiinteistöyhtiöt katoaa salkusta

Vuosien mittaan salkkuuni on tullut ja sieltä lähtenyt joitain yhtiöitä minusta riippumattomista syistä. Sisään on yllättäen tullut Caverion ja poistunut Talvivaara ja Sponda. Uutisten mukaan sieltä taitaa kohta poistua myös Technopolis.

Talvivaaraa en jäänyt kaipaamaan, vaan parempi että sille surulliselle tarinalle tuli päätös, kun kadonnut summakin oli kohdallani alle 200 €. Hyvän osingonmaksajan Spondan menetys ei tuntunut hyvältä enkä olisi ollut sitä myymässä missään tapauksessa oma-aloitteisesti. Vähän samanlainen fiilis on nyt myös Technopoliksen kohdalla. Osinko ei ihan yhtä korkeaa kuin Spondalla, mutta keskikurssiin (3,13 €) suhteutettuna ihan mukavalla tasolla. Nyt pitäisi varmaan alkaa miettiä kohdetta vapautuvalle noin 8.200 €:lle. Verottaja toisin vie tuohon summaan sisältyvästä luovutusvoitto-osuudesta omaan kitaansa noin 800 €. Samalla salkkuun jää kiinteistöyhtiöistä enää vain alavireinen Citycon ja vielä hyvin pienellä osuudella mukana oleva Suomen Hoivatilat.

Technopoliksen kirittämänä Nordnetin salkku ylitti 200 k€:n rajan (kuvaa lisätessä on tosin jo valahtanut rajan alapuolelle).

2 kommenttia:

  1. Eikö tuolla 200k€ salkulla pääse sinne nordnetin Private-banking puolelle?
    https://youtu.be/5SZ9qLlPTJc

    VastaaPoista
  2. Kyllä, mutta tänään ollaan vielä 27€ paremmalle puolelle oikeuttavan rajan alapuolella :)

    VastaaPoista