torstai 23. elokuuta 2018

Yksi rajapyykki saavutettu (ainakin toistaiseksi)

Salkun koko on vain numero muiden joukossa, mutta pyöreisiin tasalukuihin tulee monesti asetettua välitavoitteita. Oma katseeni on ollut 200 k€:n lukemassa jo jonkin aikaa, ja toukokuussa sitä käytiin kolkuttelemassa jo hyvinkin lähellä. Sittemmin kurssit ovat olleet lievässä laskussa, joten salkun kasvu on ollut uusien ostojen varassa.

Nyt on sitten käynyt niin, että eilisen nousupäivän jälkeen arvopaperiomistukset ovat nousseet lukemaan 200.352 €, joka jakautuu Nordnetin ja OP:n salkkuihin suhteessa 196.534 € / 3.818 €. Jään seuraamaan tilanteen kehittymistä isosti juhlimatta. Ostan ehkä jäätelön, jos pörssin avautumisen jälkeen ei rojahdeta takasin riman alle.4 kommenttia:

  1. Vau hyvä lukema saavutettu:) jospa itelläki vielä joku päivä 😄

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Loistava tilanne sinulla on, kun ottaa huomioon ikäsi - olet erinomaisessa vauhdissa kohti noita lukuja ja yli. Aloinpa miettiä, mitä omaisuutta minulla oli 23-24 vuotiaana: vanha auto, koti-irtaimisto, puhelinosake ja varmaan pienehkö määrä markkoja pankkitilillä (olin juuri valmistunut ja ensimmäisessä oikeassa työpaikassa). Osake-/rahastosijoittaminen ei ollut silloin tavallisen ihmisen ulottuvilla niin helppona kuin nykyään, eikä asia kyllä kiinnostanut minua tippaakaan. Taisi riittää kun menot pysyivät pienempina kuin tulot, mutta ei puhettakaan ylijäämärahan sijoittamisesta johonkin riskikohteeseen.

      Poista