perjantai 20. heinäkuuta 2018

Synkkä perjantai

   "Stora Enso paransi tulostaan reippaasti - kiristynyt puutilanne ei pilannut kasvua" (TS)

   "Tiedon tulos vahvistui - Alkio: Yhä suurempi osa palveluistamme kestävällä kasvu-uralla" (TS)

   "Kemiran operatiivinen käyttökate jäi hieman ennusteesta - kasvu vahvaa" (KL)


Positiivissävyisistä otsikoista huolimatta päivän reaktiot olivat -13,54 % (StoraEnso), -8,27 % (Tieto) ja -7,49 % (Kemira). Nämä siis ovat salkkuni Top 3 miinustelijat tänään. Odotukset olivat korkeammalla kuin todellinen tuloskunto, joten reipasta laskua tuli. Edellä mainituista kaksi kuuluu isoimpien omistusteni joukkoon, ja lisäksi Stora Enso veti UPM:n mukaan luisuun. Muutosprosentti Nordnetin salkussa oli -2,46 % ja euroina -4.864 €.

Ostot ovat jatkuneet, mutta nyt ainoastaan OP:n salkkuun. Ostoja on 1 %:n palkkiokaton takia useita ja paljon pienempiä, kun kertaostot ovat olleet luokkaa 50 € - 150 €. Henkisesti tämä sopii minulle paremmin, mutta Nordnetin alusta (se vanha, en ole juurikaan käyttänyt uutta) on mielestäni käyttäjän kannalta mukavampi ja selkeämpi. OP:n salkun koko on tällä hetkellä 941,19 €, ja päivän päätteeksi se on aavistuksen pakkasella.

1 kommentti:

  1. Stora Enson ja Kemiran tiputukset olivat melkoisia yllätyksiä minullekin. Stora Ensolla oli loistava tulos ja kemiralla ihan ok. Mikään ei näytä riittävän.

    VastaaPoista