perjantai 31. joulukuuta 2021

Ihan hyvä vuosi - Kuukausikatsaus 12/2021

Jälleen alkaa olla vuosi taputeltuna ja se olikin ihan hyvä sijoitusvuosi. Loppumetreillä päästiin nyt virallisissakin kuukauden lopun lukemissa yli puolen miljoonan. Lukema on nyt 509.903 €, ja vuoden aikana tilastoitava omaisuus kasvoi 117.944 €.


Joulukuussa osinkoa maksoivat vielä Cibus, Citycon, Nokian Renkaat, Pfizer ja Arbor Realty Trust yhteensä 464 €. Kaikkiaan osinkoja kertyi koko vuoden aikana 14.862 € (brutto).

Strategiana näytti edelleen olevan osta-ja-pidä, sillä ostotapahtumia kertyi vuoden aikana 103 kappaletta, kun myyntejä oli ainoastaan 3 kpl ja nekin huonosti tuottaneiden korkorahastojen realisointeja. 

Katseet olisi nyt aika kääntää tulevaan ja asetella vuoden 2022 tavoitteita. Toivottavasti jonkinlainen kasvu-ura jatkuu ainakin laatuosakkeiden lukumäärissä eikä ainoastaan niiden arvossa. Osinkotavoitteeksi voisi kirjata lukeman 16.108 €, jolloin kuukausikohtainen netto-osinko olisi 1000 €. Muilta osin ennustajankykyni ovat sen verran heikot ja epävarmuustekijöitä (niin markkinoilla kuin henkilökohtaisessa elämässä) on ilmassa niin paljon, että mitään konkreettisia tavoitteita en halua antaa. 

Hyvää uutta vuotta itse kullekin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti